ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ελληνικό

Ασυναγώνιστη εμπειρία φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ελληνικό

Τα Νότια Προάστια της Αθήνας υποδέχθηκαν το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στους νέους της Γλυφάδας, της Βούλας και της ευρύτερης περιοχής σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό υπεροχής, για να ξεκινήσουν τις μεταλυκειακές σπουδές τους.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά σχολή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ εντός της Αττικής, η οποία ιδρύθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής του οργανισμού να βρίσκεται κοντά στους νέους, δίνοντας τους πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας σπουδές, χωρίς να χρειάζεται να διανύουν καθημερινά μεγάλες αποστάσεις, παραμένοντας και σπουδάζοντας στην περιοχή τους.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρίσκεται στην έξοδο του Μετρό Ελληνικού, υποστηρίζοντας έτσι και την άνετη προσέλευση σπουδαστών σε ελάχιστο χρόνο, που διαμένουν στον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη, ενώ ταυτόχρονα οι περισσότερες λεωφορειακές γραμμές των Νοτίων Προαστίων διέρχονται από το σημείο, εξυπηρετώντας το κοινό όλης της περιοχής.

Ένα κορυφαίο team εκπαιδευτών σε περιμένει στις βραβευμένες επαγγελματικές εγκαταστάσεις του πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης, στο Ελληνικό.

Γιατί και στις σπουδές στα Νότια Προάστια… ΑΛΛΟ ΙΕΚ. ΑΛΛΟ ΑΚΜΗ!

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

VIRTUAL TOURS

LOCATION

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita