Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ _News_Ζαχαροπλαστική–Αρτοποιία _News_Μαγειρική–Chef ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Masterclass Γαστρονομίας powered by Kenwood στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη!

  • Άρθρα
  • Masterclass Γαστρονομίας powered by Kenwood στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη!

Masterclass Γαστρονομίας powered by Kenwood στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη!

Ένα masterclass Υψηλής Γαστρονομίας powered by Kenwood Greece, παρακολούθησαν οι σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης στην Αλεξανδρούπολη!  

Στο ολοκαίνουργιο campus που υποδέχθηκε για πρώτη φορά τη νέα γενιά επαγγελματιών τον περασμένο Οκτώβρη, οι μαθητευόμενοι chefs απόλαυσαν τη συμμετοχή τους σε ένα hands-on masterclass, παίρνοντας μέρος σε κάθε στάδιο των παρασκευών. Από τη συγκέντρωση και το ζύγισμα των πρώτο υλών, μέχρι το εντυπωσιακό σερβίρισμα, φυσικά με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών τους. 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διατηρεί πολυετή συνεργασία με την Kenwood, η οποία εξοπλίζει σταθερά τις βραβευμένες επαγγελματικές εγκαταστάσεις της Νο1 Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα και αντοχή σε όλες τις απαιτητικές εργασίες μιας κουζίνας επαγγελματικών προδιαγραφών. 

GALLERY