Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος ΝΕΑ

Γεύμα υψηλών προδιαγραφών στο εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Η Μαρία Σάκκαρη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

  • Άρθρα
  • Γεύμα υψηλών προδιαγραφών στο εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Γεύμα υψηλών προδιαγραφών στο εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Παρόντες Δημοτική Αρχή και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Ξενοδοχειακών μονάδων

Τις πόρτες του άνοιξε πανηγυρικά το εκπαιδευτικό εστιατόριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο φιλοξενώντας το πρώτο από μία σειρά executive γεύματα που έχουν προγραμματιστεί για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά στο πλαίσιο της hands-on εκπαίδευσης των σπουδαστών του.

Στο γεύμα το οποίο παρέθεσε η Διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δια του Προέδρου και Αντιπροέδρου του κ. Κωνσταντίνου Ροδόπουλου και Βαγγέλη Ροδόπουλου αντίστοιχα, το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Μανώλης Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Η Hotels Collection κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Lindos Hotels κ. Κώστας Μηνέττος, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Κάτρη από το ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa κ. Μιχαήλ Κάτρης, ο επικεφαλής του ξενοδοχείου Atlantica Princess Hotel κ. Θεοχάρης Θεοχάρους. και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχείων Rodos Palace, Amada Colossos Resort, Sheraton Rhodes Resort κ.ά.

Το menu επιμελήθηκε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef και καθηγητής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου με βοηθούς σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στους προσκεκλημένους μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία με βάση το ψάρι. Από τη θεωρία στην πράξη πέρασαν και οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ οι οποίοι ανέλαβαν τη φιλοξενία και το service των υψηλών προσκεκλημένων.

 

GALLERY